Nekaj o trgovini Tilia d.o.o.


V novomeškem trgovskem podjetju TILIA Vam ponujamo zelo pester prodajni veleprodajni in maloprodajni program celovitih ogrevalnih sistemov in materialov za strojne inštalacije, ki temelji na ekskluzivnih zastopstvih najkvalitetnejših evropskih proizvajalcev, kot sta, denimo, švedski CTC in TERMOVENTILER ali NAU in REHAU iz Nemčije.

Na naših policah lahko najdete kvaliteten inštalacijski material za centralno ogrevanje, površinsko (talno) ogrevanje in hlajenje, klimatizacijo prostorov, prezračevanje z rekuperacijo, vodovod, kanalizacijo, centralne sesalne sisteme, biološke male čistilne naprave ter različne ogrevalne sisteme. Ne enem samem mestu vam tako lahko ponudimo celovito sistemsko rešitev strojnih inštalacij za gradnjo ali adaptacijo Vašega stanovanjskega objekta.

Novi standardi energijske učinkovitosti, ki so jih v želji po korenitem zmanjšanju toplogrednih izpustov sprejeli evropski regulatorji trga, so vzpodbudili močan gospodarski razvoj okoljsko sprejemljivih in energijsko učinkovitih obnovljivih alternativnih ogrevalnih virov, s katerimi bi lahko korenito zmanjšali rabo primarne energije.

Prav to pa je že vse od ustanovitve tudi zaveza družbe TILIA – slovenskemu uporabniku ponuditi inovativen, kvaliteten, okolju prijazen in energijsko učinkovit ogrevalni sistem, ki bo svojo investicijo upravičil že s prihranki pri delovanju v doglednem času!

Ker velik del svojih sredstev namenjamo v nenehna izobraževanja svojih zaposlenih in pogodbenih izvajalcev, so naši ogrevalni sistemi izdelani v skladu s pravili stroke, so kvalitetni in trajni, predvsem pa resnično delujejo! Pridite in se prepričajte. Veseli bomo Vašega obiska!
TILIA d.o.o.

Ljubljanska cesta 89
8000 NOVO MESTO

Tel: (07) 332 44 42, 332 33 69

Fax: (07) 332 32 09

GSM: (051) 612 435

E-pošta: info@tilia.siTilia d.o.o.

Ljubljanska cesta 89
8000 Novo mesto

(07) 332 44 42
(051) 612 435
Kontakt
2015 © www.tilia.si, generalni uvoznik za CTC toplotne črpalke, NAU sončni kolektorji, TERMOVENTILE Laddomat polnilne enote, REHAU talno ogrevanje. Sitemap